ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΙόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη έως τις 22:00

Ιόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη έως τις 22:00

Ιόνια Οδός: Έκτακτη ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη έως τις 22:00

Με στόχο την εκτέλεση έκτακτων εργασιών αποκατάστασης, η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι σήμερα 3 Μαΐου και από τις 13:30 ως τις 22:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου έως Α/Κ Γαβρολίμνης.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής
Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Γαβρολίμνης.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του Α/Κ Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ