ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΙονία Οδός: Δεκαπεντάχρονος μεταξύ των 11 αλλοδαπών που συνελήφθησαν

Ιονία Οδός: Δεκαπεντάχρονος μεταξύ των 11 αλλοδαπών που συνελήφθησαν

Ιονία Οδός: Δεκαπεντάχρονος μεταξύ των 11 αλλοδαπών που συνελήφθησαν

Δικογραφία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών σχηματίστηκε σε βάρος ενός ατόμου που διευκόλυνε την παράνομη επιβίβαση τους στο φορτηγό όχημα το οποίο ελέγχθηκε στην Ιονία Οδό, στο ύψος του Ευηνοχωρίου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, έντεκα αλλοδαποί άνδρες, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος, ηλικίας 15 ετών, για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα μας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, εντόπισαν στην Ιόνια Οδό σταθμευμένο, ελκυστήρα με επικαθήμενο φορτηγό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς για θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό του επικαθήμενου.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, οι αστυνομικοί εντόπισαν έντεκα αλλοδαπούς άνδρες, τους οποίους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος διευκόλυνε την επιβίβαση των αλλοδαπών στο φορτηγό όχημα, σε άγνωστο σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Φωτογραφία αρχείου: thebest.gr

Κατσιφάρας για πανεπιστημιακά τμήματα: “Να μην περάσουν τα απαξιωτικά σχέδια της κυβέρνησης”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr