Ιωαννίδου για Άννα Μαρία Βέλλη και Άρη Μακρή: “Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις, τι μας ζαλίζεις;”

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Γεια σου για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Άννα Μαρία Βέλλη και όσα είπε για…

ioannidou1812

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Γεια σου για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Άννα Μαρία Βέλλη και όσα είπε για αυτήν ο Άρης Μακρής σε τηλεοπτική του εμφάνιση. Η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άρη Μακρή.

«Εγώ, όσο τον έζησα στις πρόβες, ήσυχος ήτανε, δεν δημιουργούσε προβλήματα, έχω να πω τα καλύτερα. Ήταν ήσυχος και πραγματικά τον συμπαθώ. Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Λέω τι γίνεται με τον Μακρή, αφού είναι ένα καλό, ήσυχο παιδί. Το θεώρησα άδικο επειδή τον ήξερα.

Κανείς δεν ξέρει στις κρεβατοκάμερες, πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι γίνεται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν είχα αυτή την εντύπωση που έβγαζαν τα κανάλια και ουρλιάζουν και φωνάζουν. Το ψάχνουν πολύ το θέμα γιατί είναι ένας νέος ηθοποιός. Είναι κρίμα. Εμένα προσωπικά, εφόσον με ρωτάτε, έχω την καλύτερη εντύπωση και μου έκανε και εντύπωση όλη αυτή η φασαρία» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ας ισορροπήσουμε λιγάκι τα πράγματα, τώρα μπήκε το #metoo στη μέση, μπήκανε διάφορα, αδικούμε ανθρώπους. Να πάνε στα δικαστήρια. Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια και να δικάζουμε τον καθένα. Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις. Τι μας ζαλίζεις; Αυτό» συμολήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Πηγή: zappit.gr