ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΙωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σύννεφα στη σχέση τους – Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σύννεφα στη σχέση τους – Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σύννεφα στη σχέση τους – Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media

Το ζευγάρι έσβησε ο ένας τον άλλο στο Instagram, αφαίρεσε τα tags από τις κοινές του φωτογραφίες και έσβησε ένα story που τους έδειχνε μαζί

Χωριστά είναι αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, αφού ο ένας είναι στην Αθήνα και ο άλλος Θεσσαλονίκη και οι φήμες τους θέλουν να μην είναι στα καλύτερά τους.

Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι και οι δύο πολύ ενεργοί στο Instagram, με τα κοινά stories και τις αφιερώσεις να διαδέχονται το ένα το άλλο, το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος το τελευταίο 24ωρο.

Soula Glamorous

Εκτός όμως, από την αδράνειά τους στα social media, οι κινήσεις τους προβληματίζουν ιδιαίτερα το κοινό τους. Όπως όλα δείχνουν, έχουν σβήσει ο ένας τον άλλο από το Instagram, ενώ έχουν αφαιρέσει επίσης όλα τα tag από τις κοινές τους φωτογραφίες.

Soula Glamorous

Ορισμένοι θαυμαστές τους έστειλαν μήνυμα στο προφίλ της Soula Glamorous για να εκφράσουν τον προβληματισμό τους, με εκείνη να τους απαντάει: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Soula Glamorous

Πηγή: protothema.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τουρίστριες δεν γνώριζαν ποιος είναι – «Να πείτε ότι συναντήσατε τον πρωθυπουργό»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ