ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣυγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε το πρόσωπό της, τη νέα της ζωή, επέστρεψε στο σημείο της επίθεσης (video)

Συγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε το πρόσωπό της, τη νέα της ζωή, επέστρεψε στο σημείο της επίθεσης (video)

Συγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έδειξε το πρόσωπό της, τη νέα της ζωή, επέστρεψε στο σημείο της επίθεσης (video)

Μία συγκλονιστική και άκρως συγκινητική κατάθεση ψυχής έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη, δίνοντας μαθήματα ζωής.

Η Ιωάννα αποκάλυψε, μάλιστα, στο πανελλήνιο το πρόσωπό της, για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, το τραγικό αυτό περιστατικό το οποίο της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή.

Ωστόσο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φανέρωσε τεράστια ψυχικά αποθέματα, γύρισε στο σημείο της επίθεσης και έκανε «flashback» στη μοιραία εκείνη ημέρα, ενώ φανερώνοντας πόσο μεγάλη καρδιά έχει, δήλωσε: «Γύρνα εκεί που έκλαψες, χαμογέλα και άλλαξε την ιστορία».

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η περιγραφή από τη στιγμή της επίθεσης

«Περίμενα στο ασανσέρ για να ανέβω στο γραφείο. Εκείνη είχε κρυφτεί στο υπόγειο. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση μου. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε από την απαίσια μυρωδιά. Κάψιμο. Πόνοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα εγώ. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και όλα ήταν θολά. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το φαρμακείο που υπάρχει απέναντι. Σκέφτηκα ότι θέλω βοήθεια και θυμήθηκα αυτό. Δεν κοίταξα καθόλου όταν πέρασαν το δρόμο. Δεν έβλεπα. Θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη και πρόσθεσε:

«Μπήκα μέσα στο φαρμακείο και φώναζα πως πονάω, πως θέλω βοήθεια. Τους κινητοποίησαν οι φωνές μου. Ένιωθα να καίγομαι. Έβλεπα στο νιπτήρα να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ο λόγος που σώθηκε το μάτι μου ήταν που έριξα αμέσως νερό. Οι γιατροί μου είπαν πως αυτό με έσωσε. Βοήθησε πολύ το ότι με πήγαν γρήγορα στα νοσοκομείο. Ήξερα πως ήταν καυστικό υγρό. Δεν ήξερα πως ήταν βιτριόλι. ‘Ένιωσα ασφάλεια δίπλα στους γιατρούς και κατέρρευσα».

Δείτε βίντεο εδώ

iefimerida.gr

Εκπαιδευτική εκδρομή στη Ναύπακτο μαθητών Λυκείου από την Αμερική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr