ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΙωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε το ίδρυμά της από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε το ίδρυμά της από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε το ίδρυμά της από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

Στις 20 Μαΐου του 2020 η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε μια για πάντα, όταν πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. Δύο χρόνια μετά παλεύει για μια καλύτερη ζωή, συνεχίζοντας τις εγχειρήσεις αποκατάστασης, με πείσμα και δύναμη μεγάλη.

Σήμερα παρουσίασε το ίδρυμά της με σύνθημα «We heal together» («Θεραπευόμαστε μαζί») από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση. Το «Ioanna Paliospιrou Foundation» θέλει, μεταξύ άλλων, να προσφέρει συναισθηματική ζεστασιά σε εγκαυματίες, να καλύψει βιολογικές και ψυχολογικές ανάγκες των ασθενών, να φτιάξει μια κοινότητα που θα μάθουν να χαμογελούν και να ελπίζουν, να προσφέρει γνώσεις και εφόδια για την επανένταξη στην κοινωνία.

«Όνειρο μου να γίνει αυτός ο οργανισμός οικογένεια για κάθε εγκαυματία» τόνισε στις δηλώσεις της η Ιωάννα Παλιοσπύρου και προσέθεσε: «Έχω επιλέξει να προχωρήσω, δεν μπορώ να προχωράω νιώθοντας θυμό και μίσος. […] Αναλαμβάνω μια σημαντική ευθύνη, δεν το κάνω ελαφρά τη καρδία».

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr

Ανδρέας Πάτσης: Άρση της βουλευτικής ασυλίας του για το πόθεν έσχες ζητά ο εισαγγελέας Εφετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ