Ιωάννα Μαλέσκου: “Υπήρξαν πολύ έντονες στιγμές που σκεφτόμουν αυτό το οποίο ήμουν, είχα και άφησα”

Καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv.…

maleskou22

Καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Astra Tv. Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση να αφήσει την Κρήτη για να δοκιμαστεί τηλεοπτικά στην Αθήνα αλλά και τις στιγμές που σκεφτόταν με νοσταλγία αυτό το οποίο είχε και άφησε πίσω της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πως «ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή την μετάβαση (σ.σ. από την Κρήτη στην Αθήνα) αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Γιατί ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο έχοντας στη διάθεση σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση».

«Αντίκρυσα όμως και συνάντησα κάτι διαφορετικό από αυτό το οποίο ανέμενα. Γιατί, ναι μεν με κάποιο τρόπο απασχολούσα και συζητήθηκε το όνομα μου σε έναν μεγάλο βαθμό όσο ήμουν ακόμα στην Κρήτη, χωρίς όμως να το επιδιώξω ή να φανταστώ πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Ερχόμενη εδώ αντικρύζω κάτι καινούργιο, το οποίο προφανώς ήταν σε άλλο μέγεθος και άλλες ήταν οι διαστάσεις που λάμβανε γιατί δεν είχα προετοιμαστεί πως είναι δημόσια να πρέπει να απαντήσεις για πράγματα τόσο άμεσα».

«Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν όμως δυνατά γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει».

«Ίσως και να υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ έντονες που να είπα μέσα μου, να σκεφτόμουν με τόση νοσταλγία, με τόση συγκίνηση και με τόση αγάπη αυτό το οποίο ήμουν, είχα και άφησα που… να ήμουν οριακά να πω «γιατί». Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει, να με ρουφήξει, αυτό γιατί φοβόμουν ότι ξαφνικά θα είχα τον χαρακτηρισμό μέσα μου της ηττοπαθούς. Δεν έχω σε καμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή: zappit.gr