Ιωάννα Μαλέσκου – Η απάντηση στην Σίσσυ Χρηστίδου: “Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά είναι… δικό τους πρόβλημα”

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στους δημοσιογράφους για τις φήμες που τη θέλουν στο Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σχολιάζει τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου…

xristidou-4

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στους δημοσιογράφους για τις φήμες που τη θέλουν στο Open τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σχολιάζει τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη.

«Μου έχει λείψει η παρουσίαση. Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Είναι το στοιχείο μου και αυτό που αγαπώ. Δεν απαντώ σε ό,τι ακούγεται για τα επαγγελματικά μου. Όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμη να πω πράγματα. Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω, το έχω πει πολλές φορές, μη γίνομαι γραφική» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε για τα σχόλια που έκανε ο Πάνος Κατσαρίδης για την ίδια: «Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε. Ίσως το είπε με μία διάθεση να ισορροπήσει τις θετικές δηλώσεις για εμένα; Αστειεύομαι. Αν το είπε αυτό, θα είχε τους λόγους του. Σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Όμως, αν με ρωτήσουν για κάτι για το οποίο έχω μία διαφορετική άποψη και κάτι που ίσως δεν με έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα, δεν θα πω τι τέλεια ήταν όλα. Αν για αυτόν τον λόγο με έχει χαρακτηρίσει κάποιος παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Να είναι καλά και ο Πάνος!»

Πηγή: zappit.gr