ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να καταριέσαι»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να καταριέσαι»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να καταριέσαι»

Για τις κακόβουλες, τοξικές επιθέσεις που δέχθηκε από αγνώστους στο Instagram, μίλησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου.

«Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε» σχολίασε μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Το μπαράζ κακεντρεχών σχολίων την οδήγησε τελικά στην απόφαση να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού στον λογαριασμό της.

«Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα», προσθέτει. «Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ότι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ότι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ.»

Η παρουσιάστρια του Love It αναφέρθηκε και στην διαγραφή φωτογραφιών της από τον λογαριασμό της. «Ο σταθμός δεν ασχολήθηκε ποτέ. Ποτέ δεν μου υπέδειξαν τι να κάνω. Όταν όμως ξεκινάς σε μια νέα συνθήκη, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τη δημόσια εικόνα σου. Μου πήρε πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί το Instagram δεν σε αφήνει να τα σβήσεις όλα μαζί.»

Πηγή: lifo.gr

Δείτε επίσης: Νικολάου: Ο Φουρθιώτης δικαιούται συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή, δεν είναι προνομιακή μεταχείριση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr