ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗμερίδα για τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία από την «Ένωση Αγρινίου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ημερίδα για τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία από την «Ένωση Αγρινίου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ημερίδα για τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία από την «Ένωση Αγρινίου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αιολικά έργα και νέο ενεργειακό περιβάλλον για την ανάπτυξη της οικονομίας στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ειδ. Επιστήμονας, Συντονιστής Ομάδας Διαγωνιστικών διαδικασιών ΑΠΕ, Δρ. Διονύσιος Παπαχρήστου ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει ο Α. Σ. «Ένωση Αγρινίου» και οι Ενεργειακές Κοινότητες που έχει συγκροτήσει, με κεντρικό θέμα τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ημερίδα είναι σε εξέλιξη στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η πρωτοβουλία εντάχθηκε στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ένωσης Αγρινίου» για την περαιτέρω αναζήτηση αναπτυξιακών ευκαιριών για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, στη βάση του νέου θεσμικού πλαισίου και των δυνατοτήτων που σήμερα υπάρχουν, όπως αναλυτικά εξήγησε το καθ’ ύλην αρμόδιο στέλεχος της ΡΑΕ, κ. Παπαχρήστου.

Σημειώνουμε ότι η «Ένωση Αγρινίου» αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που υπάρχουν στην ενεργειακή αγορά και δημιουργεί ένα νέο ενεργειακό περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες της περιοχής, με το όφελος να διαχέεται συνολικά στην τοπική οικονομία.

Ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr