Ημερίδα στον Πύργο για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα δοθεί χρόνος στο κοινό ώστε να θέσει πιθανά ερωτήματα προς τους ομιλητές αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις ευρύτερες θεματικές

agrotiki-anaptxi

Τη Δευτέρα, 20Μαΐου 2024 στις 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Διοικητηρίου Πύργου Π.Ε. Ηλείας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα απολογιστικού χαρακτήρα με θέμα: “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020”.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση & ενημέρωση του κοινού αναφορικά με το ΠΑΑ 2014-2020, το έργο της Περιφέρειας, τις Ομάδες Παραγωγών και τη Μεταποίηση αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΥΠΑΑΤ.

Στις διεργασίες της Ημερίδας θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Παπαθανασίου Βασίλειος, Προϊστάμενος Τμήματος Συντονισμού & Υλοποίησης του ΠΑΑ της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ σε ομιλία με θέμα: « Το ΠΑΑ ως Κύριος Μοχλός Αγροτικής Ανάπτυξης», ο Δρυς Στέλιος, Γεωπόνος και Πρόεδρος της FOOD STANDARD σε ομιλία με θέμα: «Διεπαγγελματικές Οργανώσεις - Οργανώσεις Παραγωγών. Δυνατότητες και Προοπτικές στη νέα ΚΑΠ», ο Μικέογλου Γεώργιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Ηλείας ΠΔΕ σε ομιλία με θέμα «Εφαρμογή Προγράμματος Δολωματικής Δακοκτονίας στην Π.Ε. Ηλείας», η Ρουμπάκου Στεφανία, Γεωπόνος στην Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών «Κύκνος Α.Ε.» σε ομιλία με θέμα «Προοπτικές Καλλιέργειας και Δράσεις για την Καλλιέργεια Βιομηχανικής Τομάτας στον Νομό Ηλείας». Στον συντονισμό της συζήτησης θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα δοθεί χρόνος στο κοινό ώστε να θέσει πιθανά ερωτήματα προς τους ομιλητές αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις ευρύτερες θεματικές.

Για να εγγραφείτε στις διεργασίες της Ημερίδας, επιλέξτε εδώ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λευτέρης Αυγενάκης από το Αγρίνιο: «Κεντροδεξιά χαρακτηριστικά να έχει το «αποτύπωμα» της κάλπης των ευρωεκλογών (εικόνες – video)

Ποια στοιχεία έδωσε από το Αγρίνιο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τον αγροτικό τομέα στην Αιτωλοακαρνανία