ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗ Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε στο Αγρίνιο (εικόνες)

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε στο Αγρίνιο (εικόνες)

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμήθηκε στο Αγρίνιο (εικόνες)

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη.

Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία από τον Αντισυνταγματάρχη (Π.Β ) Ε.Α κ. Περικλή Τσάντζαλο, Πρόεδρο Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ν. Αιτ/νιας.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου Κώστα Καλαντζή, την πρόεδρο της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Γαλαζούλα, τον εκπρόσωπο  Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ. Γιώτη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου Κ. Σδούκο, τον Διοικητή ΠΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών  Αιτ/νιας Κ.Τσάτζαλο, τον εκπρόσωπο  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Τσούνη,τον εκπρόσωπο του Αν. Σύνδεσμου Εφέδρων Κ. Λιάπης.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου από την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και εκπρόσωπο της οικογένειας Παναγόπουλου.

 

Πάτρα: Απροστάτευτο παιδί κοιμόταν στη βροχή – Η ασύλληπτη χαρά του που επιτέλους φόρεσε κάλτσες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ