Ίλιον: Πατέρας τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να βλέπει την 15χρονη κόρη του γυμνή

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι πατέρας τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο μπάνιο για να καταγράφει την ανήλικη κόρη του, όπως κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας η σύζυγός του και μητέρα του 15χρονου κοριτσιού.

ΑΝΗΛΙΚΗ

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι πατέρας τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο μπάνιο για να καταγράφει την ανήλικη κόρη του, όπως κατήγγειλε στο τμήμα ασφαλείας η σύζυγός του και μητέρα του 15χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός επιχειρηματίας, ενώ από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, προκύπτει ότι η σύζυγός του εντόπισε το άσεμνο υλικό σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο, στις 06.30, οπότε και αναζήτησε στη συσκευή κάποιες άλλες φωτογραφίες των παιδιών τους.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν η σύζυγός του είχε υπόνοιες για την καταχώρηση των επίμαχων εικόνων στο τηλέφωνό του.

Ο πατέρας, πάντως, της 15χρονης, εμφανίστηκε διστακτικός να δώσει εξηγήσεις. Ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις κατηγορίες σε βάρος του, που προέκυψαν από την κατάθεση της συζύγου του στις αστυνομικές Αρχές.

Αρκέστηκε να δηλώσει πως προτίθεται να πάει μόνος του στην αστυνομία και να δώσει την δική του εκδοχή.

«Θα πάνω μόνος μου στην Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά.

«Πως κατάλαβα ότι ο σύζυγός μου είχε βάλει κρυφή κάμερα»

Αν και εμφανώς ταραγμένη η μητέρα της 15χρονης εξήγησε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς κατάφερε να διαπιστώσει ότι ο σύζυγος της βιντεοσκοπεί εδώ και καιρό γυμνές τόσο την ίδια αλλά κυρίως την 15χρονη κόρη τους.

Ο σύζυγός της, όπως είπε, είχε τοποθετήσει την κάμερα μέσα στο μπάνιο, πάνω από τον καθρέπτη του επίπλου του νιπτήρα. Μέσω της κάμερας τραβούσε βίντεο, στιγμιότυπα του οποίου αποθήκευε στο κινητό του τηλέφωνο, σε έναν κρυφό φάκελο.

«Καθώς έψαχνα άσχετες φωτογραφίες των παιδιών μας στο κινητό του, εντόπισα και έναν κρυφό φάκελο με άλλες φωτογραφίες που άνοιξα» υποστήριξε η μητέρα στους αστυνομικούς.

«Η πρώτη φωτογραφία που είδα ήταν της κόρης μου, τυλιγμένη με μια πετσέτα, η οποία είχε τραβηχτεί μόλις το προηγούμενο βράδυ. Έπαθα σοκ. Συνέχισα να περιεργάζομαι τον φάκελο και τότε βρήκα και άλλες φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν την 15χρονη κόρη μου, είτε γυμνή, είτε με τα εσώρουχα» πρόσθεσε.

Φωτογραφίες

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η μητέρα, η πιο παλιά φωτογραφία που υπάρχει στον φάκελο είναι ενός μηνός, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει πότε ξεκίνησε ο σύζυγός της να παρακολουθεί με την κρυφή κάμερα.

Μπόρεσε, μέσα στην ταραχή της, να περάσει περίπου 15-20 από τις συνολικά 130 γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της στο κινητό της και έτσι κατάφερε να αποκτήσει μέρος των αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία και προσκόμισε στην αστυνομία, ενημερώνοντας παράλληλα τον σύζυγο της.

«Τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι και να μαζέψει τα πραγματα του και να φύγει από την οικογενειακή στέγη» είπε στους αστυνομικούς η μητέρα και συνέχισε: «μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι, του είπα να μαζέψει τα πράγματα του και να εξαφανιστεί από μπροστά μας.

Όμως εκείνος έκανε τον ανήξερο. Του είπα ότι γνωρίζω τι έχει στο τηλέφωνο του και ότι τα έχω δώσει εκεί που πρέπει, εννοώντας την αστυνομία. Τότε αυτός μπήκε στο μπάνιο και κλείδωσε την πόρτα. Μετά από λίγο βγήκε έξω, με ρώτησε τι τα έκανα αυτά που είδα στο τηλέφωνό του.

Τον ρώτησα ποια είναι αυτά κι αν εννοεί τις φωτογραφίες στο τηλέφωνο του. Με ρώτησε ξανά και του απάντησα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή, ότι τις έστειλα εκεί που πρέπει».

Τότε ο σύζυγός της φανερά αναστατωμένος, έφυγε από το σπίτι και η σύζυγός του μπήκε στο μπάνιο αναζητώντας την κρυφή κάμερα.

«Δεν την βρήκα παρά μόνο ένα μαγνητάκι, το οποίο πιθανολογώ ότι εκεί την είχε τοποθετήσει» συμπλήρωσε στην κατάθεση της.

Πηγή: protothema.gr

Η Δυτική Ελλάδα στις περιοχές με τους περισσότερους Ρομά (Πίνακες)