Ηλίας Αλεξίου: «Είμαι πολύ ντροπαλός στο φλερτ, μου το λέει και η Μαρία Μπεκατώρου»

«Η «Γυναίκα με τα μαύρα» είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια ερωτεύσιμη γυναίκα», είπε ο Ηλίας Αλεξίου. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη…

alexiou53

«Η «Γυναίκα με τα μαύρα» είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια ερωτεύσιμη γυναίκα», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη στήλη «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Αλεξίου. Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase μίλησε για όλα…

«Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής έχει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου. Ψυχολογικά δεν είμαι άσχημα, αλλά όχι και τέλεια. Είμαι σε μία κατάσταση συνεχούς καταδίωξης, το ευχάριστο είναι ότι καταδιώκω εγώ και δεν καταδιώκει ο χρόνος εμένα. Χάνω την ψυχραιμία μου και άμα τη χάσω “ποιος είδε τον Αδέκαστο και δεν τον φοβήθηκε”. Θυμάμαι όταν δούλευα ως ελεγκτής τροφίμων, κάποιος έφαγε μουχλιασμένη φέτα για να εξαφανίσει το κομμάτι με την μούχλα. Δεν περίμενα ότι το Chase θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Σαν παιδί ήμουν πολύ χαρούμενο. Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου, εξαιτίας του έμαθα να διαβάζω από τα 4 έτη μου», είπε αρχικά ο Αδέκαστος Επιθεωρητής.

Για τον έρωτα, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής είπε: «Είμαι πολύ ντροπαλός στο φλερτ, μου το λέει και η Μαρία Μπεκατώρου. Η γυναίκα μου λέει ότι “αν δεν με έκανες να γελάω, θα είχαμε χωρίσει πριν 20 χρόνια”. Η σύζυγός μου ήταν πελάτισσά μου, η πρόταση γάμου ήταν αντιρομαντική, και πεζή, μέσα στο αυτοκίνητο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τα πρώτα 10 χρόνια γάμου μαγείρευα εγώ».

Για το Chase ανέφερε: «Το συναίσθημα για την Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ ζεστό και οικείο. Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα πάρεις στις 2 η ώρα το πρωί. Η «Γυναίκα με τα μαύρα» είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια ερωτεύσιμη γυναίκα. Το «Γεράκι» είναι θαυμασμός, το μυαλό του είναι θηλυκό με την έννοια ότι «γεννάει» συνέχεια. Το «Βουνό» είναι η προσωποποίηση του χιούμορ. Το «Super Αγόρι» είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί που σε αυτή την ηλικία είχε την ωριμότητα να αποκτήσει τόσες γνώσεις».

Πηγή: zappit.gr