ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλεία: Την ώρα που έδινε «μάχη» ζωής, της έκλεβαν χρήματα από το σπίτι

Ηλεία: Την ώρα που έδινε «μάχη» ζωής, της έκλεβαν χρήματα από το σπίτι

Ηλεία: Την ώρα που έδινε «μάχη» ζωής, της έκλεβαν χρήματα από το σπίτι

Πληθαίνουν και προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαμαρτυρίες που ενίοτε μετατρέπονται και σε καταγγελίες για την παραβατική δράση που παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας στην Ηλεία.

Κάτοικοι δηλώνουν ανάστατοι και ζητούν τη διερεύνηση περίεργων περιστατικών ενώ αναφέρονται σε… «γνωστούς – αγνώστους» που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ανήμπορους ανθρώπους, διαπράττοντας τη μέθοδο της εξαπάτησης ή ακόμη και των θρασύτατων διαρρήξεων.

Στη βάση των παραπάνω, εντάσσεται και η μήνυση που προσφάτως είχε καταθέσει ηλικιωμένη γυναίκα από την Κουρούτα που αναφέρει στην καταγγελία της στοιχεία και συμβάντα εξαπάτησης της ίδιας και διάρρηξης του σπιτιού της με λεία μάλιστα, μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο «έκανε φτερά» την ώρα που η ίδια νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή, όμως η υπόθεσή της θα διερευνηθεί κανονικά από τις Δικαστικές Αρχές Αμαλιάδας καθώς οι συγγενείς της, επιθυμούν την πλήρη διαλεύκανση, και την έστω και μετά θανάτου δικαίωσή της!

Πηγή / Εικόνα: thebest.gr

Καστός: Το μικροσκοπικό νησί του Ιονίου με τα διάφανα νερά

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr