ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλεία: Νεκρός ίσως και για 2 χρόνια πρώην αστυνομικός – Δεν τον είχε αναζητήσει κανείς

Ηλεία: Νεκρός ίσως και για 2 χρόνια πρώην αστυνομικός – Δεν τον είχε αναζητήσει κανείς

Ηλεία: Νεκρός ίσως και για 2 χρόνια πρώην αστυνομικός  – Δεν τον είχε αναζητήσει κανείς

Από οκτώ μήνες τουλάχιστον έως δύο χρόνια τοποθετείται χρονικά ο θάνατος πρώην αστυνομικού στην Ηλεία.

Η σορός του 88χρονου Χρήστου Φωτόπουλου εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση προχθές το απόγευμα (17.02.22), στο σπίτι του στο Βούναργο Ηλείας.

Η εκτίμηση για το χρόνο θανάτου προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών ενώ η αιτία του θανάτου του είναι απροσδιόριστη, αποκλειόμενων των κακώσεων.

Όπως αναφέρουν, πάντως,  αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι δύο από τα παιδιά του εκλιπόντος μετέβησαν προχθές στην οικία του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά που είχε η οικογένεια.

Όταν έφθασαν έξω από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όσο και αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Τόσο από την μαρτυρία του αδερφού την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός, όσο και από τις μαρτυρίες κατοίκων του Βουνάργου στην εφημερίδας «Πατρίς», επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία μαζί του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

Σάκης Καζαζόπουλος: «Είχα να τον δω τέσσερα – πέντε χρόνια. Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει κανέναν. Οι φήμες λένε ότι δε μιλούσε με τους συγγενείς του, αλλά αυτά είναι θέματα της οικογένειας και δε τα ξέρουμε οι υπόλοιποι. Αλλά αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μάλλον έτσι θα είναι. Είχαν ανοίξει ξανά το σπίτι του πριν από χρόνια γιατί πάλι τον έψαχναν και έλλειπε».

Νικόδημος Βουσδούκος: «Τον γνώριζα γιατί είμαστε συνομήλικοι. Είναι αλήθεια ότι δεν είχε συναναστροφές με κανέναν. Όποιον και να ρωτούσα εδώ στο χωριό κανείς δεν ήξερε που είναι και τώρα μάθαμε ότι βρέθηκε πεθαμένος μέσα στο σπίτι του. Είχε ένα μικρό ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια, πήγε στο νοσοκομείο αλλά από τότε κανείς δεν τον έχει δει».

Δήμητρα Καζαζοπούλου: «Δεν κυκλοφορούσε καθόλου στο χωριό. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε επαφές με κανέναν. Μου έκανε εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Μόνο η οικογένεια του ξέρει».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνάντησε το δήμαρχο Αγρινίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ