ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλεία: Μάχη με τις φλόγες- Καίγεται η Νεμούτα! Αναζωπυρώσεις και νέες εκκενώσεις

Ηλεία: Μάχη με τις φλόγες- Καίγεται η Νεμούτα! Αναζωπυρώσεις και νέες εκκενώσεις

Ηλεία: Μάχη με τις φλόγες- Καίγεται η Νεμούτα! Αναζωπυρώσεις και νέες εκκενώσεις

H φωτιά έχει φτάσει μέσα στο χωριό και καίει σπίτια και περιουσίες

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκτός ελέγχου συνεχίζει να είναι η φωτιά στην Ηλεία, καθώς εκκενώνονται και άλλα χωριά. Συγκεκριμένα, με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι Μηλιές και ο Δούκας.

Τραγική είναι η κατάσταση και στη Νεμούτα στην Ηλεία καθώς η φωτιά έχει φτάσει μέσα στο χωριό και καίει σπίτια και περιουσίες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους.

Αποκλεισμένοι στην είσοδο του χωριού Νεμούτα της παραμένουν δημοσιογράφοι και τεχνικοί τηλεοπτικών σταθμών και μέσων ενημέρωσης που βρέθηκαν στο σημείο για να μεταδώσουν τις εξελίξεις των πυρκαγιών.

Ωστόσο προς το παρόν δεν κινδυνεύουν.

17:00 Τραγική είναι η κατάσταση στη Νεμούτα στην Ηλεία καθώς η φωτιά έχει φτάσει μέσα στο χωριό και καίει σπίτια και περιουσίες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, νωρίτερα δόθηκε σήμα να εκκενωθεί η Αχλαδινή, καθώς η φωτιά κινείται προς τον οικισμό. Δραματικές είναι οι εκκλήσεις των κατοίκων του χωριού για να σώσουν ότι σώζεται. Στη Νεμούτα οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει πλέον την περιοχή, μαζί και κάθε ελπίδα να σωθούν τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

thebest.gr

Κορονοϊός: 2.768 νέα κρούσματα – 34 στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ