Ηλεία: «Καλή αντάμωση» - Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση του 27χρονου που βρέθηκε νεκρός κοντά στον τάφο του πατέρα του

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα

autoktonia

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 27χρονου Γ.Σ., από το Χάβαρι του Δήμου Ήλιδας που το βράδυ της Τετάρτης (20.3.24) έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, στο κοιμητήριο του χωριού, μόλις λίγα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του τον οποίον είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια από ασθένεια.

Ο 27χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, επρόκειτο να μεταβεί χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).

Βλέποντας ότι καθυστερεί, τα συγγενικά του πρόσωπα, άρχισαν να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική έκβαση των γεγονότων.

Το άψυχο σώμα του Γ.Σ., εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (21.3.24) το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.

Η ανάρτηση πριν το «τέλος»

Σημειώνεται ότι βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται ότι οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία γράφει «καλή αντάμωση».

Άνθρωποι που τον γνώριζαν ανέφεραν στο patrisnews.gr, ότι αυτή η ανάρτηση, ίσως να αποτυπώνει την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του, πριν φτάσει στο χωριό.

Πηγή/εικόνες: patrisnews.gr