Ηλεία: Επιχειρηματίας με ...μπόλικη κοκαΐνη στα χέρια αστυνομικών

Στο σπίτι του εντοπίστηκαν ναρκωτικά και ένα όπλο

KOKAINH-1024x683

Ακόμα και σε κουτί με παυσίπονα έκρυβε τα ναρκωτικά ο επιχειρηματίας από την Ηλείας που συνελήφθη το πρωί της Πρωταπριλιάς σε μεγάλο χωριό από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της Δίωξης, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Υπηρεσία, έκαναν έφοδο στο σπίτι του επιχειρηματία κάνοντας το φύλλο και φτερό και εντόπισαν τις ναρκωτικές ουσίες οι οποίες, σύμφωνα με το patriwnews.gr, προορίζονταν για διακίνηση σε όλο το μήκος της Ηλείας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του επιχειρηματία -κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία- ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης καθώς κι ένα όπλο.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 230 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία ο επιχειρηματίας τα είχε τοποθετήσει σε διάφορες νάιλον και χάρτινες συσκευασίες, ακόμα και σε… κουτί ντεπόν, 115 γραμμάρια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, 1 κινητό τηλέφωνο -που σύμφωνα με τους αστυνομικούς χρησιμοποιούnταν ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών καθώς και ένα όπλο.

Ο επιχειρηματίας κρατείται στη ΔΑ Ηλείας προκειμένου με τη σε βάρος του δικογραφία να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: patrisnews.gr