ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοIκανοποίηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για τη μουσική διαμαρτυρία

Iκανοποίηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για τη μουσική διαμαρτυρία

Iκανοποίηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για τη μουσική διαμαρτυρία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-11-19 στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου η μουσική διαμαρτυρία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μαθητές, γονείς και καθηγητές του σχολείου μας, έδωσαν δυναμικό παρόν με τους μαθητές να βροντοφωνάζουν για:

«Δωρεάν δημόσια μουσική και καλλιτεχνική εκπαίδευση

των σύγχρονων αναγκών και των σύγχρονων δυνατοτήτων για όλους!»

Στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πανελλήνιας κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας (το ΔΣ της οποίας αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας)  κος Κατσίφας Γεώργιος.

Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι υπεύθυνες δηλώσεις που ζητήθηκαν από τους γονείς, έγινε με την πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων με αποκλειστικό σκοπό την ασφάλεια των μαθητών, οι οποίοι θα είχαν τη συναίνεση των γονιών τους για την μετακίνηση τους, που ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να γίνει με πορεία, για αποφυγή παρεξηγήσεων και εντάσεων όπως  είχε συμβεί σε παρόμοιες κινητοποιήσεις στο παρελθόν. Η αλλαγή στον τρόπο μετακίνησης έγινε γιατί δεν μπορούσε να υπάρξει κάλυψη όσον αφορά την ασφάλεια από την Διεύθυνση τροχαίας Αγρινίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πρακτορείο «Παναγιώτου tours» για την ευγενική προσφορά της μεταφοράς των μαθητών στο χώρο της εκδήλωσης.

Το κίνημα των γονέων των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων έχει αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός της διεκδίκησης για τα σχολεία μας, στέκεται δίπλα στα προβλήματα όλων των σχολείων.

Επειδή η προσπάθεια δεν σταματά στην μουσική διαμαρτυρία της 28-11-19, δίνουμε ραντεβού για την επόμενη κινητοποίηση οποιασδήποτε μορφής.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία – Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr