ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΙερές Παρακλήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ιερές Παρακλήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ιερές Παρακλήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Ιερές Παρακλήσεις για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις οργανώνει η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Από την 1η Ιουνίου ξεκινούν, με την χάρη του Θεού, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για όλους τους μαθητές της Τρίτης Λυκείου. Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια θα συμμετάσχουν και εφέτος στην κορυφαία και κρίσιμη αυτή εκπαιδευτική διαδικασία, με σκοπό την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Τοπική μας Εκκλησία αφουγκράζεται την αγωνία των μαθητών της Τρίτης Λυκείου και επιθυμώντας να συμπαρασταθεί προσευχητικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής τους, θα τελέσει δύο Ιερές Παρακλήσεις στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις 8.30’ το βράδυ, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στις 8.30’ το βράδυ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση και θα αναγνωσθεί ειδική ευχή από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό.

Προτρέπουμε και παρακινούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Τρίτης Λυκείου, που θα συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, να προσέλθουν στις δύο ακολουθίες, τόσο στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, όσο και στο Αγρίνιο για να λάβουν την ευλογία του Θεού και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στη Σχολή της αρεσκείας τους.

Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου: Αγώνας δρόμου 5 χλμ. αφιερωμένος στην Γενοκτονία των Ποντίων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ