ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ ιερέας του Λιδωρικίου ζητάει δημόσια συγνώμη στον Γέροντα Μουλατσιώτη

Ο ιερέας του Λιδωρικίου ζητάει δημόσια συγνώμη στον Γέροντα Μουλατσιώτη

Ο ιερέας του Λιδωρικίου ζητάει δημόσια συγνώμη στον Γέροντα Μουλατσιώτη

Ο ιερέας του Λιδωρικίου ζητά συγνώμη στον Γέροντα Μουλατσιώτη για το περιστατικό που συνέβη στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Λιδωρίκι Φθιώτιδας, σχετικά με τον σκανδαλισμό που  προκάλεσε με την ατυχή συμπεριφορά του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σεβασμιώτατε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για την συμπεριφορά μου, κατά την τέλεση της θείας λειτουργίας, στον πανηγυρίζοντα, σήμερα 29-4-2022, Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής, της ενορίας μου στο Λιδωρίκι Φωκίδος, πρωτίστως από εσάς, τον Μητροπολίτη και Ποιμενάρχη μας, Άγιο Φωκίδος κ. Θεόκτιστο, καθώς και από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως μας π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, αλλά και από τους πιστούς, για τον σκανδαλισμό που τους προκάλεσα με την ατυχή συμπεριφορά μου.

Συναισθανόμενος, ότι η αντίδραση μου, στις αδελφικές συμβουλές του π. Νεκταρίου, ήταν αμετροεπής, προβαίνω στην παρούσα έγγραφη δημόσια δήλωση συγγνώμης, ευελπιστώντας ότι η πατρική Αγάπη Υμών, θα την συγχωρήσει, σύμφωνα και με το «Συγχωρήσωμεν πάντα τῇ Ἀναστάσει καί οὕτω βοήσωμεν: Χριστός ἀνέστη ἐκ νεκρῶν». Ευχαριστώ, επίσης, τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, για την αγάπη και ανεξικακία, υποσχόμενος ότι θα εφαρμόσω τις αδελφικές συμβουλές του.

Εξαιτούμενος τας Αγίας και θεοπειθείς ευχάς σας, ασπάζομαι την Αγία Δεξιά σας.

Π. Δημήτριος Ζαχαρόπουλος

Εφημέριος Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής

Λιδωρικίου

Κουμπάρος στα Τρίκαλα ο αντιπεφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr