ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΙδρύεται παράρτημα στη Δυτική Ελλάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων

Ιδρύεται παράρτημα στη Δυτική Ελλάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων

Ιδρύεται παράρτημα στη Δυτική Ελλάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων

Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων αποφάσισε την ίδρυση παραρτήματος Δυτικής Ελλάδος ,και την αντιπροσώπευση αυτής από  το μέλος της Ένωσης μας Κυβερνήτη αερ/φων  κύριον Σβόλην  Αθανάσιο.

Εξουσιοδοτείται όπως προωθήσει τους σκοπούς της Ένωσης στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος  βάσει του καταστατικού της .

Όπως η ανύψωση του αεροπορικού πνεύματος, την ανάπτυξη και προαγωγή του κοινωνικού ρόλου του Σωματείου, καθώς και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Επίσης την ανάπτυξη κάθε είδους μορφωτικής, πολιτιστικής δραστηριότητος, την συνεργασία με άλλους αντίστοιχους οργανισμούς του εσωτερικού η εξωτερικού με προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών ,με κοινωνικούς φορείς, την πραγματοποίηση διαβημάτων σε αρμόδιες αρχές ,υπηρεσίες κ.λ.π.

Την προβολή αιτημάτων για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών έναντι κάθε κρατικού φορέα, κάθε αρχής.

Την διοργάνωση και πραγματοποίηση συνεδρίων και εν γένει αεροπορικών εκδηλώσεων-σεμιναρίων ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος. Την πληροφόρηση και κατεύθυνση κάθε ενδιαφερομένου επί θεμάτων που αφορούν την εκπαίδευση των Πιλότων Πολιτικής Αεροπορίας ,καθώς και των  Χειριστών DRONES.

Την οργάνωση και προώθηση του Αεροπορικού Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στης διάφορες ενέργειες που θα προβαίνει το παράρτημα Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ ,θα ενημερώνει και θα συνεργάζεται με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ όπου το Δ.Σ θα εγκρίνει αυτές.

Κλείνοντας ελπιστούμε σε μια αρεστή συνεργασία μεταξύ του παραρτήματος Αγρινίου  και της Έδρας της Π.Ε.Π . που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη των αεροπορικών δραστηριοτήτων στην Περιφέρεια και Δήμους της Δυτικής Ελλάδος.

450η Επέτειος της «Ναυμαχίας της Ναυπάκτου» – Η Ναύπακτος τιμά και τιμάται

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr