Ιδιότυπος και ο τρόπος της εισήγησης για το ομόφυλα ζευγάρια 

Έχουν σημασία τα διαδικαστικά; Ίσως όχι μεγάλη, αλλά η σημειολογία τους πολλές φορές έχει σημασία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας παρουσίασε μέσω της συνέντευξής του στην ΕΡΤ τη ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ως παρέμβαση στο οικογενειακό δίκαιο.

Ιδιότυπος και ο τρόπος της εισήγησης για το ομόφυλα ζευγάρια 

Έχουν σημασία τα διαδικαστικά; Ίσως όχι μεγάλη, αλλά η σημειολογία τους πολλές φορές έχει σημασία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας παρουσίασε μέσω της συνέντευξής του στην ΕΡΤ τη ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ως παρέμβαση στο οικογενειακό δίκαιο.

Θυμήθηκε μάλιστα μιλώντας για το θέμα την «επανάσταση» που έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις αρχές της δεκαετίας του 1980 θεσπίζοντας το πολιτικό γάμο μεταξύ άλλων. Αφού λοιπόν μιλάμε για το οικογενειακό δίκαιο θα περίμενε κανείς τη ρύθμιση αυτή να τη φέρουν είτε το Υπουργείο Οικογένειας, που θέσπισε ο Κ. Μητσοτάκης, είτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, είτε και τα δύο μαζί.

Όμως τη ρύθμιση αυτή θα την εισηγηθεί το Υπουργείο Επικρατείας του Άκη Σκέρτσου, δηλαδή εν ολίγοις το Μέγαρο Μαξίμου. Προφανώς αυτή η… ιδιότυπη οικογένεια που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εισαχθεί στη Βουλή προς ψήφιση και με εντελώς ιδιότυπο τρόπο. Μην κάνουμε κάτι με τον παραδοσιακό και λογικό τρόπο και παρεξηγηθούμε, ιδιότυπα και εκεί…

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Τελικά ήμασταν μπανανία για πολλά χρόνια! Να δούμε αν θα παραμείνουμε…