ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΗχορύπανση επεισόδιο… εκατομμυριοστό 

Ηχορύπανση επεισόδιο… εκατομμυριοστό 

Ηχορύπανση επεισόδιο… εκατομμυριοστό 

Ηχορύπανση επεισόδιο… εκατομμυριοστό 

Παράσταση για την “Ηλέκτρα” χθες στο “Ελληνίς” στο Αγρίνιο, όλα άψογα. Περίπου… Ο θίασος και το κοινό σίγουρα. Η ζήτηση; Ακόμη περισσότερο.

Ποιος χάλασε την ατμόσφαιρα; Κάτι απίθανοι κάγκουρες που περνούσαν με τα αυτοκίνητα με το ηχοσύστημα στην διαπασών, να παίζει… τραπ!

Τουλάχιστον τρεις φορές ακούστηκε μέσα στην παράσταση αλλά όλοι έμειναν ψύχραιμοι, ευτυχώς.

Παρότι υπήρχε περιμετρικά Αστυνομία ακριβώς για κάτι τέτοιους χωριάτες απίθανους που… εμφιλοχωρούν στις ζωές μας.

Αλλά, όταν το ηχοσύστημα είναι στο τέρμα, τι να κάνει και η αστυνόμευση; Το ερώτημα είναι γιατί δεν τους σταματάνε να τους γράψουν για διατάραξη, αυτό είναι το ακατανόητο.

Και κάτι ακόμη: δεν είπαμε, να βγάλουν όλοι ένα μεροκάματο. Και τα πανηγύρια και οι κλαριντζήδες και όσοι διαλαλούν τα γεγονότα αυτά.

Αλλά πρέπει να περνάνε τελάληδες μέσα στην πόλη με τα ηχεία στην διαπασών και το μήνυμα να επαναλαμβάνεται 4 φορές ανά 50 μέτρα; Κι όταν έχει κίνηση… 10 φορές ανά 30 μέτρα;

Πόσο πιο ισχυρό να γίνει το μήνυμα με τόση επανάληψη;

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, θα θέλαμε να γνωρίσουμε κάποιον που ζει ή δουλεύει στο κέντρο του Αγρινίου, ακούει για τα αδέρφια… τάδε που θα σολάρουν απόψε π.χ. στο Καινούργιο και λέει “ναι, τώρα που το άκουσα “τσίτα” στα μεγάφωνα, το βράδυ θα ετοιμαστώ για ψητό, μπύρα και χορό μετά κλαρίνου”!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα σβηστά φώτα της Γέφυρας και το δίλλημα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ