ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗχηρό το μήνυμα της λαμπαδηδρομίας των αιμοδοτών στο Αγρίνιο (video – εικόνες)

Ηχηρό το μήνυμα της λαμπαδηδρομίας των αιμοδοτών στο Αγρίνιο (video – εικόνες)

Ηχηρό το μήνυμα της λαμπαδηδρομίας των αιμοδοτών στο Αγρίνιο (video – εικόνες)

Με μηχανοκίνητη πορεία και πεζούς λαμπαδηδρόμους, η “Φλόγα της Αγάπης” κατέληξε στο βωμό στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η”Φλόγα της Αγάπης” έφθασε το βράδυ της Πέμπτης (22.09.22) στο Αγρίνιο και στην τελετή συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες σε ένα ευρύτατο φάσμα της πόλης.

Στο πλαίσιο της υποδοχής ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, η ΕΛΕΠΑΠ και Πρόσκοποι με την υποστήριξη της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου, του ΕΚΑΒ και της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία, αρχής γενομένης από τον χώρο στάθμευσης στα παλιά Σφαγεία, που κατέληξε στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια (οδό Ελευθερίου Βενιζέλου), δια μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης.

Η συμμετοχή του Αγρινιώτη δρομέα υπεραποστάσεων Φώτη Ζησιμόπουλου προέβαλε ακόμα πιο  έντονα το μήνυμα για συνεχή αγώνα και ανιδιοτελή προσφορά.

Από τα σχολεία στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όπου έληξε η μηχανοκίνητη πορεία, η οποία ξεκίνησε από το Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) και ακολούθησε το δρομολόγιο: Δεληγιώργη – Αναστασιάδη – Δ. Βότση – Καζαντζή – Σπύρου Τσικνιά – Κύπρου – Μπαϊμπά – Κακαβιά – Δήμου Τσέλιου – Σουλίου – Πλ. Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Oινέως – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Θεοτοκοπούλου -Προυσιωτίσσης – Ν. Καζαντζάκη – Δημοτική Βιβλιοθήκη (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου) παραδόθηκε η φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους, οι οποίοι συνέχισαν την πορεία της φλόγας στην οδό Παπαστράτου με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας όπου και άναψαν το βωμό και ακολούθησε μικρή γιορτή!

Στόχος της λαμπαδηδρομίας ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενίσχυση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος, για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών σε όλη τη χώρα. Για να μεταδοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού ξεκίνησε και συνεχίζεται ένα μεγάλο ταξίδι σε όλα τα νησιά και την Ηπειρωτική Ελλάδα. Εθελοντές τρέχουν και κρατάνε την φλόγα, με σεβασμό για να μεταδώσουν το μήνυμα αυτό, της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η φλόγα της ελπίδας και της αγάπης έφτασε απόψε και «ζέστανε» και το Αγρίνιο.

Αύριο Παρασκευή από ώρα 8.00 π.μ. μέχρι 2.00 μ.μ. διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με την υπηρεσία αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου και την συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε video:

Προκαλεί το «ξήλωμα» – Αντιδράσεων συνέχεια στην αποκάλυψη της «Σ» για τον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ