ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΟ Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (εικόνες + video)

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (εικόνες + video)

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (εικόνες + video)

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου νωρίτερα το απόγευμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο πρόεδρος κ. Αγραφιώτης, ο γενικός γραμματέας κ. Ρώσσας μαζί με μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν συναδέλφους, φίλους και γνωστούς στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Κατά την φετινή εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί η βράβευση 16 συνταξιοδοτηθέντων ιατρών μελών του συλλόγου για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον χώρο της Υγείας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και σε 11 γιατρούς που “έφυγαν” από τη ζωή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Αγραφιώτης ενώ χαιρετισμό απήυθυναν ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ενώ μετά την ευλογία της πίτας μίλησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην Ιατρική, η βράβευση των συνταξιούχων, η κλήρωση για τα δώρα της βασιλόπιτας, όπως επίσης και οι ειδικές βραβεύσεις. Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στον τέως Πρόεδρο Νίκο Ρούση. Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να κλείσει με μουσικό αφιέρωμα.

Τα ονόματα των συνταξιοδοτηθέντων ιατρών μελών του Ι.Σ. Αγρινίου κατά την περίοδο 2014 – 2021, όπως επίσης και τα ονόματα των συνταξιοδοτηθέντων ιατρών που έφυγαν από τη ζωή:  

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Αγραφιώτης: 

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός: 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης: 

Στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου τα έργα που διακρίνονται στο διαγωνισμό “Θεατρικού Μονολόγου”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ