ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΙατρικός Σύλλογος Αγρινίου – Νοσοκομείο Αγρινίου και Lake Party ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου – Νοσοκομείο Αγρινίου και Lake Party ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου – Νοσοκομείο Αγρινίου και Lake Party ενώνουν τις δυνάμεις τους

O Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και η Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου- Ν. Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή” διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.

Στα πλαίσια του LakeParty στη Λίμνη Τριχωνίδα στις 24 και 25 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:00 θα σας περιμένει ομάδα εθελοντών για να σας ενημερώσει. Θα υπάρχει επιπλέον δυνατότητα εγγραφής ως εν δυνάμει δότης με μια απλή αίτηση και τη λήψη στοματικού επιχρίσματος (με μπατονέτα).

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα. Γιατί καθένας μας μπορεί να είναι ο Ένας και μοναδικός συμβατός δότης για έναν ασθενή σε ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

Κάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό σήμερα: Εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο.

Γινόμαστε ήρωες, βοηθάμε τα παιδιά να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν σύντομα ένα τέλος στη μάχη τους με σοβαρές ασθένειες!

Γίνε μέρος της αλυσίδας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών.

www.xarisezoi.gr

1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο και Έκθεση «Αgrown»: Οι προκλήσεις και οι προοπτικές του αγροδιατροφικού κλάδου στο επίκεντρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ