Ίαν Στρατής: “Δεν θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι”

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» και η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε στις πρόβες του J2US και μίλησε με τους συμμετέχοντες. Ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε στο τραγούδι της…

stratis1603

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» και η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε στις πρόβες του J2US και μίλησε με τους συμμετέχοντες. Ο Ίαν Στρατής αναφέρθηκε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision αλλά και στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στο επόμενο live στο J2US.

«Είναι πρόκληση για εμένα να τραγουδήσω Αντώνη Ρέμο αλλά νομίζω ότι θα το παλέψουμε. Δε θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι αλλά για τη Eurovision είναι καλό. Θα πήγαινα Eurovision με το κατάλληλο τραγούδι και τους κατάλληλους συνεργάτες. Μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν ήταν ο καιρός μου και δε μου άρεσε το τραγούδι».

Ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Ούτε εμένα νου αρέσει αυτή η μουσική, αλλά το τραγούδι της Σάττι είναι καλύτερο από άλλα του είδους του. Η Μαρίνα είναι ένα υπερταλαντούχο κορίτσι που ό,τι κάνει , το κάνει ωραία. Έχει ταυτότητα και όλο αυτό μου κάνει για την Eurovision».

Πηγή: zappit.gr