Η Τραϊάνα Ανανία απαντά στις κατηγορίες του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Δεν θα το βουλώσω»

Την απάντησή της στις κατηγορίες που εξαπέλυσε πρόσφατα εναντίον της ο Ανδρέας Μικρούτσικος δίνει η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «I…

anania-mikroutsikos

Την απάντησή της στις κατηγορίες που εξαπέλυσε πρόσφατα εναντίον της ο Ανδρέας Μικρούτσικος δίνει η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» στα backstage του J2US ξεκαθαρίζει τη θέση της, ενώ παραδέχεται πως τα σχόλια του παρουσιαστή τη στεναχώρησαν.

«Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε για τους απλούς εργαζόμενους… δηλαδή υπάρχουν απλοί και σύνθετοι εργαζόμενοι; Δεν κατάλαβα αυτό που είπε, έχω πάρα πολλές απορίες», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν με γνωρίζει. Εγώ είπα την εμπειρία μου από έναν άνθρωπο που τον έζησα τρεις μήνες σε μία περιοδεία και είναι 100% βιωματική η εμπειρία μου.

Ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να μιλήσει για τη δική μου εμπειρία που είναι αποδεδειγμένη, ενώ τα λεγόμενά του δεν είναι. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, ούτε γεια δεν έχουμε πει», συμπληρώνει η ηθοποιός για τη στοχοποίηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί αυτή τη στιγμή βιώνω κάτι τόσο όμορφη σε αυτή την παραγωγή που είναι τόσο οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια. Επομένως, δεν μπορείς να βγάλεις έναν κακό εαυτό και να δυσανασχετήσεις για κάτι», παραδέχεται η Τραϊάνα Ανανία στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Σε κάτι το οποίο μπορεί να μου συμβεί κάποια μέρα, το οποίο θα υπερβεί τα όριά μου, θα με θίξει και δεν θα με αφήσει να είμαι επαγγελματίας, φυσικά και δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει σωστά η δουλειά μου.

Είναι σαν να περνάει κάποιος με το αυτοκίνητο, να κατεβάσει το παράθυρο, να με βρίσει και να φύγει», καταλήγει στις δηλώσεις της η Τραϊάνα Ανανία.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν. Αν εγώ είμαι «δυστροπάτζα», μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση», είχε αναφέρει μέσα στην εβδομάδα στο Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία.

Πηγή: zappit.gr