ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗ Super League ανακοίνωσε έκτακτο Δ.Σ.

Η Super League ανακοίνωσε έκτακτο Δ.Σ.

Η Super League ανακοίνωσε έκτακτο Δ.Σ.

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι συγκάλεσε Δ.Σ την Τρίτη (12/12, 15:00) για τον ορισμό των αναβληθέντων της 14η αγωνιστικής, μετά την αποχή των διαιτητών. Άλλο θέμα συζήτησης θα είναι το κοινό έγγραφο των 11 ΠΑΕ με αίτημα διακοπής συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ, καθώς και για τα οικονομικά θέματα.

Η Super League ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (12/12) θα συγκληθεί συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης για τα κύρια θέματα, όπως για τον ορισμό αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής μετά την αποχή των διαιτητών αλλά και για το κοινό έγγραφο αίτημα 11 ΠΑΕ με αίτημα διακοπής συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.

2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.

4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.

5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

6. Οικονομικά θέματα.

7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023.

8. Διάφορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ