ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ… σωστή πλευρά της ιστορίας έχει συνέπειες

Η… σωστή πλευρά της ιστορίας έχει συνέπειες

Η… σωστή πλευρά της ιστορίας έχει συνέπειες

Η… σωστή πλευρά της ιστορίας έχει συνέπειες

Την αντίδραση του Ρώσου πρέσβη στη Λευκωσία προκάλεσε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή“, σύμφωνα με το οποίο “υπάρχει ειλημμένη απόφαση της Μόσχας για τη λειτουργία ρωσικής προξενικής αρχής στη βόρεια κατεχόμενη Κύπρο“.

Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η εξέλιξη αυτή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον “υπό το βάρος των εξελίξεων στις σχέσεις Ε.Ε.-Ρωσίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία”.

Ο Πρέσβης της Ρωσίας, διέψευσε το δημοσίευμα της Καθημερινής αναφορικά με την πρόθεση της Ρωσίας να ανοίξει παράνομο “Προξενείο” στην κατεχόμενη Κύπρο.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι “εδώ και αρκετό καιρό επεξεργάζονται τρόπους για το πώς θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι περίπου 10 χιλιάδες Ρώσοι που διαμένουν στα κατεχόμενα”.

Είναι βέβαιο ότι τον αντιρωσισμό (καθώς δεν μείναμε σε μια λεκτική καταδίκη της εισβολής στην Ουκρανία) που επέδειξε η Ελλάδα στον πόλεμο με την Ουκρανία κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο θα τον πληρώσει.

Αν αύριο ή τέλος πάντως στο εγγύς μέλλον  η Τουρκία επιτίθονταν στην Ελλάδα, ποια θεωρεί κανείς ότι θα ήταν η στάση της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ;

Η… σωστή πλευρά της ιστορίας, που διαλέξαμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχει συνέπειες, θετικές αλλά και αρνητικές.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα κομμένα χόρτα και τα βαριά αντικείμενα λίγο πριν τις γιορτές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →