ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗ «συγνώμη» και ο Εργοτέλης

Η «συγνώμη» και ο Εργοτέλης

Ο Παναιτωλικός μετά το στραπάτσο από τα Χανιά, έχει μπροστά του μια άλλη ομάδα της Κρήτης σε ένα πολύ πιο σημαντικό ματς, τον Εργοτέλη. Ο Μάκης Χάβος αποδεχόμενος σιωπηρά πως η ομάδα του απέχει πολύ από τις προσδοκίες του κόσμου, του  ζήτησε συγνώμη και είναι προς τιμήν του. Όμως τι θα γίνει με μια νέα ήττα την Κυριακή;

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα πολλές οι ενδείξεις ότι ο Μακεδόνας τεχνικός δεν κάθεται πλέον το ίδιο σταθερά στην «καρέκλα» του. Από  τη Διοίκηση σε ανεπίσημες ερωτήσεις λέγεται ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά κι αν υπάρχει το σίγουρο είναι πως δεν θα το φανέρωναν. Πάντως μέσα από την ΠΑΕ έχει διαρρεύσει ότι μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη – ανάλογα με το αποτέλεσμα – το θέμα προπονητή θα επανεξεταστεί.

Προς το παρόν ο Χάβος μένει μακριά απ’ όλα αυτά και δεν δείχνει να τα σκέφτεται. Άλλωστε έχει πολλά να αντιμετωπίσει και κυρίως ανέτοιμους παίκτες – όπως είναι φανερό –  από αυτούς που θα ήθελε για βασικούς. Ο Βιγιαφάνες είναι από τους παίκτες που περιμένει για να δείξει ο Παναιτωλικός άλλη επιθετική ταυτότητα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr