Η Όλγα Λαφαζάνη σοκάρει – Κούρεψαν την κόρη της με ψαλίδι στο σχολείο

“Την κούρεψαν με το ψαλίδι και γύρισε το παιδί χωρίς μαλλιά. Μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαριάντας Πιερίδη για το μπούλινγκ που έχει υποστεί ο…

lafazani

“Την κούρεψαν με το ψαλίδι και γύρισε το παιδί χωρίς μαλλιά.

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαριάντας Πιερίδη για το μπούλινγκ που έχει υποστεί ο γιος της στο σχολείο, η Όλγα Λαφαζάνη σόκαρε τους πάντες στον αέρα του Happy Day, όταν αποκάλυψε για αυτά που βίωσε η δική της κόρη στο σχολείο.

«Δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το σχολείο ότι 3 χρόνια δεν υπήρχε καμία αντίδραση και μέσα σε μία ημέρα που βγήκε η Μαριάντα Πιερίδη στα Μέσα να άλλαξαν στάση», είπε αρχικά η Όλγα Λαφαζάνη και συνέχισε:

«Μου έχει τύχει να κουρέψουν την κόρη μου, την Αλεξάνδρα στο σχολείο. Γύρισε το παιδί κουρεμένο. Έγινε στο νηπιαγωγείο και εκεί κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με μία παρέα που της έκανε μπούλινγκ. Την κούρεψαν με το ψαλίδι και γύρισε το παιδί χωρίς μαλλιά. Από το σχολείο είπαν ότι δεν τα είδαν τα παιδιά στο διάλειμμα».

«Αναγκάστηκα να πω στο σχολείο ότι θα κινηθώ νομικά και τότε ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Μετά φύγαμε από το σχολείο», κατέληξε η Όλγα Λαφαζάνη.

Πηγή: zappit.gr