Η Ντόρα Δούμα αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τη Μάρθα Καραγιάννη: “Γέννησε ένα παιδί, λίγο μετά αυτό πέθανε”

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μιλά η Ντόρα Δούμα. Η πιο στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στη…

karagianni-douma

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μιλά η Ντόρα Δούμα. Η πιο στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στη ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου, περιγράφοντας τις αναμνήσεις της από την αείμνηστη ηθοποιό αλλά και τις τελευταίες της στιγμές, λίγο πριν φύγει τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Το ‘χω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει στο σπίτι αλλά υπάρχει, όλο το σπίτι είναι Μάρθα. Δεν έχω πειράξει τίποτα, όλα είναι όπως όταν ήταν εδώ. Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της», δηλώνει η Ντόρα Δούμα.

«Αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι η παρουσία της, ήμασταν 54 χρόνια φίλες. Παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν οι γονείς μου και οι γονείς της Μάρθας, μου λέει: είμαστε μόνες, δεν μένουμε μαζί;», περιγράφει η στενή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη στην κάμερα του Alpha.

«Είχε κάνει ένα παιδάκι και 7 μηνών νομίζω πέθανε. Έκτοτε δεν έκανε άλλες προσπάθειες να μείνει έγκυος. Στα 40 είπε: τέλος, δεν έχω άλλο κουράγιο», αποκαλύπτει στη συνέχεια η Ντόρα Δούμα για την αείμνηστη ηθοποιό.

Πώς απαντά σε εκείνους που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι κρατούσε τη Μάρθα Καραγιάννη μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα;

«Βγήκαν και μίλησαν άνθρωποι που δεν είχαν έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Έκανε δύο εγχειρήσεις τη μία πίσω από την άλλη και ο γιατρός μου είπε: να μην πλησιάζει κανείς. Εγώ τι να έκανα;», τονίζει η Ντόρα Δούμα στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

«Η Μάρθα πέθανε από καρδιά. Ξύπνησε το πρωί, έφαγε το πρωινό της αλλά δεν είχε τη διάθεση που είχε συνήθως. Πήρα τον γιατρό τον Σούρα, του λέω έτσι κι έτσι, της μίλησε, της λέει «πες μου αυτό κι αυτό», του λέει «ναι, Δημήτρη μου» κι εκεί τελείωσε», περιγράφει κλείνοντας η Ντόρα Δούμα, ενώ δείχνει για πρώτη φορά στην κάμερα το χειρόγραφο σημείωμα, με το οποίο η Μάρθα Καραγιάννη ζητούσε να αποτεφρωθεί.

Πηγή: zappit.gr