ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟι νέοι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Αγρινίου

Οι νέοι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Αγρινίου

Από την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου οι 5 πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Αγρινίου, Αγίου Κωνσταντίνου, Λεπενούς, Παναιτωλίου και Καινουργίου

Οριστικοποιήθηκαν μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής οι συνθέσεις των τοπικών συμβουλίων των πέντε δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Αγρινίου, δηλαδή της κοινότητας Αγρινίου, Αγίου Κωνσταντίνου, Λεπενούς, Παναιτωλίου και Καινούργιου.

Όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο του «Καλλικράτη», όλοι οι πρόεδροι θα προέρχονται από την παράταξη του νέου δημάρχου της πόλης, Γιώργου Παπαναστασίου.
Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου εκλέγεται ο Στράτος Καράτσαλος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου θα βρίσκονται Θ. Καββαδίας, Πέτρος Βελούδας, Δημ. Κολοκώτσιος, Π. Χονδρογιάννης, Αικ. Καπλάνη και Ειρήνη Μπαρμπούτη, από το «Αγρίνιο – Νέα Αρχή», από το «Σύγχρονο Αγρίνιο» εκλέγονται οι Γ. Τζογάνης και Θάνος Πανταζής, η Χριστίνα Καραθάνου από την «Ανατροπή Τώρα» και ο Κωνσταντίνος Τζερτζεμέλης από την «Λαϊκή Συσπείρωση».
Στον Άγιο Κωνσταντίνο, πρόεδρος θα είναι ο Θεμιστοκλής Γαμβρούλης, στο Καινούργιο ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου, ο Ελευθέριος Σιώλος στην Λεπενού και ο Λουκάς Ντζούρβας στο Παναιτώλιο.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr