Η Μπέττυ Μαγγίρα δίνει πληρωμένη απάντηση σε Παπανώτα – Καινούργιου: “Μόνοι τους το ζουν το beef” | Zappit

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής…

maggira90

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Από την κουβέντα δεν έλειψε, βέβαια, ο Δημήτρης Παπανώτας και οι τακτικές του αναφορές στην παρουσιάστρια αλλά και η «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου

«Άρα εσύ δεν θυμήθηκε τώρα να γίνεις παρουσιάστρια και σε ρωτάω γιατί υπάρχει όλο αυτό το beef τώρα με τον Δημήτρη Παπανώτα» υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής της εκπομπής με την καλεσμένη του να τοποθετείται ως εξής. «Όχι, ήμουν! Εξαπανέκαθεν που λένε! Ε, beef τώρα… Σιγά… Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει. Άμα δεν μπορεί να δεχθεί την χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου».

«Δεν με απασχολεί καθόλου. Να, σήμερα του πρότεινα και δουλειά! Είπαμε εμείς στην εκπομπή μας ότι μπορεί να κάνει το OPEN με παρουσιαστές και είπα «να, λοιπόν, μια ωραία θέση για τον κ. Παπανώτα στην κριτική επιτροπή» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα για να υπογραμμίσει, με χιούμορ, πως «είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος».

«Ωραία, με τον Παπανώτα δεν σε νοιάζει. Με την Καινούργιου τι γίνεται, ρε συ Μπέττυ;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο Κώστας Τσουρός με την καλεσμένη του να απαντά «άντε καλέ, περσινά ξινά σταφύλια. Από που και ως που τώρα; Πάει, πέρασε αυτό. Μόνη της το ζει και η Κατερίνα! Νομίζω ότι εμείς στην τηλεόραση, επειδή καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε θέματα, παίρνουμε από άλλες εκπομπές που μπορεί να πουν κάτι για εμάς και το κάνουμε θέμα. Όχι, όχι, δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα αλήθεια. Έχουμε δουλέψει και μια χρονιά στον Alpha μαζί με την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό».

Πηγή: zappit.gr