“Η Μπέλλου έπαιζε μπαρμπούτι τις λίγες δραχμές που της άφηνα στο νοσοκομείο”

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά παραχώρησε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφηγήθηκε μία ιστορία από τη Σωτηρία…

mpellou

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά παραχώρησε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφηγήθηκε μία ιστορία από τη Σωτηρία Μπέλλου και τα χρήματα που της άφηνε κατά τη νοσηλεία της, όταν στα τελευταία χρόνια της ζωής της «χτυπήθηκε» από τον καρκίνο.

«Της άφηνα 200 δραχμές στο νοσοκομείο και μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω «ο κύριος Κακλαμάνης;», λέω «μάλιστα». Μου λένε: «λέγομαι τάδε, είμαι η προϊσταμένη του ορόφου που νοσηλεύεται η κυρία Σωτηρία Μπέλλου», περιγράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εγώ περίμενα ότι θα μου πουν ότι πέθανε, γιατί είχα αφήσει το τηλέφωνό μου να με ειδοποιήσουν. «Όχι, κύριε Κακλαμάνη, δεν σας πήρα για αυτό», μου λένε. «Σας παρακαλώ, μην της ξαναφήσετε λεφτά». Ε λέω σιγά, είναι για να πάρει κάτι αν δεν της αρέσει το φαγητό», συνεχίζει στην ιστορία του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν της λείπει τίποτα, μου είπαν. Την αγαπάμε τόσο που την περιποιούμαστε εμείς αλλά σας παρακαλώ μην της ξαναφήσετε λεφτά. Ρώτησα: μπορείτε να μου πείτε γιατί; Και μου λέει: κάθε βράδυ, κύριε Κακλαμάνη, μου διαλύει τον όροφο. Παίρνει τα λεφτά που της αφήσατε, γυρνάει όλους τους θαλάμους, βρίσκει άλλους επιρρεπείς και τρελαίνεται στο μπαρμπούτι μέχρι το πρωί», κατέληξε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την αείμνηστη ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου.

«Η τελευταία εκλογή μου ως πρώτου αντιπροέδρου του κοινοβουλίου με 297 ναι από 297 βουλευτές ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Αυτό ήταν ένα ρεκόρ στην ιστορία της ελληνικής Βουλής, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Πηγή: zappit.gr