ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ Μαριάντα Πιερίδη απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της: “Θα ήταν αστείο να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί”

Η Μαριάντα Πιερίδη απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της: “Θα ήταν αστείο να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί”

Η Μαριάντα Πιερίδη απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της: “Θα ήταν αστείο να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί”

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Επειδή η ζωή προχωρά και συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Φαντάσου τώρα να βγει φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή εγώ κάπου αλλού, οπότε καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα ακόμη και αν αυτό είναι μία επικεφαλίδα. Ναι, δεν είμαστε μαζί» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και έχουμε μαζί επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μία καλή συνεργασία. Είναι κρίμα να το χαλάσουμε και το αποφασίσαμε από κοινού. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως λέγεται σουηδικό. Από τη στιγμή που η δουλειά πάει πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες να το διαλύσει ο ένας εκ των δύο» σημείωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ