Η Μαρία Αντωνά ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις της για τον Φάνη και τη Χρύσα: «Δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο»

«Δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου», είπε η Μαρία Αντωνά. Τις πρώτες της…

antona103

«Δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου», είπε η Μαρία Αντωνά.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της, την Ασημίνα, ξεκαθάρισε τι είπε για Χρύσα και Φάνη, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις Μαρτίκα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα.

Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν. Εγώ ανέφερε ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για τα σχόλια που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο».

Για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά είπε: «Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

Πηγή: zappit.gr