Η κόρη του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει ότι έχει αυτισμό

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, μέσα από τα social media. Δημοσιεύοντας βίντεο από την…

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, μέσα από τα social media.

Δημοσιεύοντας βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί, την βλέπουμε να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της την ώρα που εκείνος έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Η μικρή τότε Ταλούλα έτριβε το κεφάλι του πατέρα της και τού πείραζε το αυτί.

Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Πες μου ότι είσαι αυτιστική, χωρίς να μου το πεις», προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτησή της ερωτήθηκε αν είχε διαγνωστεί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, όταν ήταν παιδί, με την ίδια να απαντά: «Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Αφού προχώρησε στην αποκάλυψε, στη συνέχεια δέχτηκε πολλά σχόλια συμπαράστασης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

 

 

Όταν η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλούσε για διατροφική διαταραχή

Πριν από κάποιους μήνες, η νεαρή είχε αναφερθεί στις διατροφικές διαταραχές μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου πόζαρε ανησυχητικά αδύνατη και δήλωνε ότι στοχεύει να πάρει κιλά μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά δεν ήθελε να ντρέπεται για το πώς δείχνει.

«Η αυτοπεποίθησή μου πηγάζει από την καρδιά και το πνεύμα μου», τόνιζε.