ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα Νεα«Η καταδίκη της Κακαράντζουλα δεν ξερίζωσε το φόβο από μέσα μου» εξομολογείται η Ιωάννα

«Η καταδίκη της Κακαράντζουλα δεν ξερίζωσε το φόβο από μέσα μου» εξομολογείται η Ιωάννα

«Η καταδίκη της Κακαράντζουλα δεν ξερίζωσε το φόβο από μέσα μου» εξομολογείται η Ιωάννα

Πιστεύει  πως η καταδικασθείσα  δεν εξέφρασε ούτε μια στιγμή ειλικρινή μεταμέλεια και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνέργειας στην επίθεση με το βιτριόλι

Για ικανοποίηση, ηθική δικαίωση, αλλά και φόβο μίλησε η μαχήτρια της ζωής, Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και εξακολουθεί να το απασχολεί έως σήμερα.

Η Ιωάννα μπορεί να ανεβαίνει μόνη τον Γολγοθά της αποκατάστασης, ωστόσο στήριγμα στον αγώνα και τις προσπάθειες της παραμένει σύσσωμη η οικογένεια της, η Δικαιοσύνη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα.

Έτσι, σε συνένετυξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς επέβαλε στην κατηγορούμενη την μέγιστη δυνατή ποινή που θα μπορούσε να της επιβληθεί: «Με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης της νομοθεσίας.

Εξομολογήθηκε πως «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα», επειδή η δράστιδα δεν εξέφρασε στην πραγματικότητα την ειλικρινή της μεταμέλεια. «Είναι ακόμη επικίνδυνη!», σημειώνει και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση. Παράλληλα, αποκάλυψε πως συζητά με τους δικηγόρους της τυχόν πρσφυγή στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση αποζημίωσης.

Όσον αφορά στις θεραπείες αποκατάστασης ανέφερε πως η διαδικασία πήγε πίσω λόγω της δίκης. Αφενός για ψυχολογικούς λόγους, αφετέρου γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα των χειρουργείων.

«Μέχρι το τέλος του έτους θα έχω υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις. Γνωρίζω ότι είναι μία επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία για την υγεία μου. Είναι το μονοπάτι που πρέπει να περάσω, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω μπροστά», είπε αποφασισμένη να δώσει αγώνα μέχρι τέλους.

Μάλιστα, δηλώνει πως δεν σκοπεύει να απομονωθεί από τις διαστηριότητες της «φυσιολογικής» ζωής, καθώς ήδη νιώθει την επιθυμία να γίνει ξανά δραστήρια και εργασιακά.

Αναγνώρισε πως ο κόσμος είναι σύμμαχός της σε όλη αυτήν την περιπέτεια. «Με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Πρέπει να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου, για να μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη».

Τέλος, σχολιάζοντας την επίθεση με το καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, είπε πως πρόκειται για ένα περιστατικό μιμητισμού: «Το βιτριόλι είναι ένα όπλο που μπορεί να απειλήσει ζωές», σημείωσε και εξέφρασε την πεποίθηση πως η Δικαιοσύνη θα κρίνει σωστά, όπως έκανε και στη δική της περίπτωση.

protothema.gr

Εκβίαζαν με βίντεο από τις προσωπικές του στιγμές τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου – Ζητούσαν 40.000 ευρώ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr