Οι… γνωστές μάχες

Οι… γνωστές μάχες

 

Σε συγκεκριμένες θέσεις, ανάλογα με τον Όμιλο, περιορίζεται το ενδιαφέρον στην Γ΄ΕΠΣΝΑ και ειδικά στον πρώτο Όμιλο την 14η αγωνιστική σημειώθηκα αποτελέσματα, που… τάραξαν ισορροπίες.

 

Ενώ η Ματαράγκα προελαύνει ακάθεκτη με το 0-2 μέσα στις Παπαδάτες, οι ηττημένοι γηπεδούχοι δεν είναι πλέον ασφαλείς στην τετράδα. Κι αυτό διότι ο Γαλατάς νίκησε 2-1 τον Αχελώο Νεοχωρίου που επίσης βρίσκεται σε θέση όπως ο ΑΟ Παπαδατών. Η αναμενόμενη νίκη από τους Νέους Ναυπάκτου επί του ΑΟ Πενταλόφου (3-1), που μετά απ’ αυτό το ματς αποσύρθηκε απ’ το πρωτάθλημα, έφερε τους νικητές να «εποφθαλμιούν» κι αυτοί την τέταρτη θέση. Ακόμη ο Ηρακλής Μεσολογγίου έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη στην ιστορία του σε επίπεδο Ανδρών ωε νεοσύστατη ομάδα, κερδίζοντας 3-2 την Μάστρου.   Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 34, ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ* 28, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 22, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 22, Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 20, ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ* 20, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ* 7, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ* 6, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ* 4. Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό και στο β΄γύρο.

 

Αναμενόμενη «αλλαγή φρουράς» στην κορυφή του 2ου Ομίλου, αφού το ρεπό της Θύελλας Αγίου Ανδρέα επέτρεψε στον ΑΟ Ρηγανά να επιστρέψει στην κορυφή, μετά τη νίκη του με 8-1 επί του φιλοξενούμενου Άρη Λεπενούς. Οπότε οι διαφορές τους θα… τακτοποιηθούν στο μεταξύ τους ματς στην  έδρα των πρωτοπόρων. Συνεπής η Σκουτερά νίκησε 3-0 τη Ρίγανη, αλλά οι Άτλαντες έχασαν 1-0 στο Ελαιόφυτο, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύουν να χάσουν τη 4η θέση. Γαβαλού και Μακρυνειακός ήταν ισόπαλοι 2-2.  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ* 29, ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ* 28, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 25, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ* 18, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ* 14, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ* 11, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 11, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥ 11, ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 10.

 

 

Η ισοπαλία των Σαρδίνηνων μέσα στο Αρχοντοχώρι ήταν το αποτέλεσμα της αγωνιστικής στον τρίτο Όμιλο. Ωστόσο δεν έφτασε για «εκθρονιστούν» οι γηπεδούχοι από την τέταρτη θέση, ωστόσο η διαφορά παρέμεινε στους τρεις πόντους και υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον. Πάντως οι άλλοι τρεις της τετράδας νίκησαν. Ο Παναμβρακικός Μπούκας μόνο… 1-3 την Κεχρινιά (φωτο), το Σπάρτο 10-0 (!) τον Αία Αμφιλοχίας και η Χρυσοβίτσα 1-2 τη Σκουρτού.   Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ* 36, ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ 27, ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 25, ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ* 23, ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ* 20, ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ 14, ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ* 7, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ* 7, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 1.

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr