ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ Γερμανού απαντά με νόημα στους συναδέλφους της: “Επειδή σηκώθηκαν δαχτυλάκια, η εκπομπή είναι ήδη άλλη”

Η Γερμανού απαντά με νόημα στους συναδέλφους της: “Επειδή σηκώθηκαν δαχτυλάκια, η εκπομπή είναι ήδη άλλη”

Η Γερμανού απαντά με νόημα στους συναδέλφους της: “Επειδή σηκώθηκαν δαχτυλάκια, η εκπομπή είναι ήδη άλλη”

Την απάντησή της έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της για τον ορυμαγδό σχολίων που δέχθηκε από συναδέλφους της για όσα είπε σε σχέση με το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και στους δημοσιογράφους.

«Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο τόνο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί εγώ ανήκω στη μενεγάκειο σχολή -αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη- η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του δεν απαντώ. Το θεωρώ πιο σωστό» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

«Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει, κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω.

Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν, ότι αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάζεις την εκπομπή σου κι εσύ, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της, δίνοντας έμφαση στο πόσο διαφορετική είναι από τις υπόλοιπες.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ