ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΗ Εύη Δρούτσα “καίει” την Θεοδωρίδου: “Τα αποποιήθηκε αυτά και είναι πάρα πολύ άσχημο”

Η Εύη Δρούτσα “καίει” την Θεοδωρίδου: “Τα αποποιήθηκε αυτά και είναι πάρα πολύ άσχημο”

Η Εύη Δρούτσα “καίει” την Θεοδωρίδου: “Τα αποποιήθηκε αυτά και είναι πάρα πολύ άσχημο”

Την Εύη Δρούτσα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γνωστή στιχουργός μίλησε τόσο για την διάθεση να πετάξει ορισμένους πλατινένιους της δίσκους όσο

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Και λέω, «τι ενέργεια είναι αυτή που έχω εδώ μέσα; Αυτό μαύρισε. Δεν θέλω τέτοιες ενέργειες». Τώρα θέλω να είμαι στα πάνω μου και για να είμαι στα πάνω μου, θέλω να αισθάνομαι πιο ελεύθερη».

«Την έχω στηρίξει την Νατάσα Θεοδωρίδου, όταν βγήκε της έλεγαν πως δεν κάνει. Εγώ την έκανα και την έκανα με ποιον μαζί; Με τον Τριαντάφυλλο! Ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν ψηλά και έβαλαν την Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί του για να βοηθήσει ο Τριαντάφυλλος την Νατάσα να κάνει ντουέτο».

«Τα αποποιήθηκε όμως αυτά η Νατάσα. Να αποποιείσαι, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν θα σου βγει τώρα, δεν θα σου βγει τότε, θα σου βγει όμως μετά» συμπλήρωσε ακόμα η Εύη Δρούτσα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ