ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟι ετεροδημότες της Αθήνας έδειξαν μεγάλη νίκη του Π. Μοσχολιού

Οι ετεροδημότες της Αθήνας έδειξαν μεγάλη νίκη του Π. Μοσχολιού

Μεγάλη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια»
Μπροστά σε ένα μεγάλο και ενθουσιώδες πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Τιτάνια» στην Αθήνα, μίλησε χτες ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική συμμαχία» Παύλος Π. Μοσχολιός.

Ο κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε θερμά τον κ. Μοσχολιό, δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του, με τον ίδιο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή του για τη  μεγάλη αυτή συγκέντρωση των ετεροδημοτών.
«Δώσατε το καθαρό μήνυμα της νίκης για το Αγρίνιο που  προχωρά μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία και την συμμετοχή σας, σε εσάς που αποτελείτε ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια της ιδιαίτερης πατρίδας μας», είπε προς το πλήθος των φίλων και των υποστηρικτών του ο Παύλος Μοσχολιός, για να συνεχίσει: «Νιώθουμε περήφανοι γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε το σύνολο σχεδόν του προγράμματός μας. Με διαφάνεια, και όραμα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ακόμη και ανθρώπων  που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν απέναντί μας. Μέσα σε συνθήκες που έσπρωξαν τους πολίτες στην αβεβαιότητα και έφεραν την Αυτοδιοίκηση σε δεινή θέση, όχι μόνο κρατήσαμε βιώσιμο και εύρωστο οικονομικά το δήμο αλλά καταφέραμε να απλώσουμε κοινωνικό δίχτυ προστασίας ώστε να μην είναι κανένας δημότης μόνος του απέναντι στη κρίση. Και μέσα σε μόλις τρία χρόνια κατορθώσαμε να λύσουμε ζητήματα που χρόνιζαν για δεκαετίες,  όπως για παράδειγμα στη Μακρυνεία τα θέματα της ύδρευσης, της αποχέτευσης και της Περιμετρικής Οδού. Αυτό το υπενθυμίζουμε και το θεωρούμε τιμή και επιτυχία μας κι ας ενοχλεί κάποιους που θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας»
Ο κ. Μοσχολιός, παρουσιάζοντας ένα μεγάλο μέρος του νέου ολοκληρωμένου προγράμματος, που έχει κεντρικό στόχο τη δημιουργία αναγνωρίσιμου στίγματος για τον δήμο Αγρινίου, θύμισε το αληθινό έργο που εκφράζουν τα 162 εκατομμυρίων ευρώ, που απέφεραν στην οικονομία της πόλης περισσότερα από 93 εκατομμύρια ευρώ την τριετία 2011 – 2013. Μίλησε, δε, για την τήρηση της υπόσχεσης για έργα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του δήμου με τα νέα σχολεία, τα νέα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, αστικών αναπλάσεων, τους νέους δρόμους, τους νέους χώρους Πολιτισμού και χώρους Αθλητισμού, την Πινακοθήκη, τη Γλυπτοθήκη, μαζί με όλες τις κοινωνικές δομές και τις πολιτικές αλληλεγγύης προς τους δημότες.
Αναφερόμενος ο κ. Μοσχολιός στις διαφορές του συνδυασμού του με τους άλλους που επιδιώκουν να διοικήσουν τον δήμο Αγρνίου τόνισε: «Θέλουν να διοικήσουν το δήμο Αγρινίου κάποιοι, που επί πολλά χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό γι’ αυτόν από τις θέσεις που βρέθηκαν. Μιλούν σήμερα για θέματα που ήταν αρμοδιότητα των συμβουλίων που συμμετείχαν και που εμείς προσπαθήσαμε να λύσουμε στη θέση τους. Κάνουν κριτική και λένε ότι δεν είναι περήφανοι για το Αγρίνιο αλλά ήταν απόντες από κάθε διεκδίκηση και κάθε μεγάλο θέμα, την ώρα που εμείς δίναμε τις μάχες μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες για να βοηθηθούν οι πολίτες που δοκιμάζονταν. Κάποιοι άλλοι, δε, πολέμησαν λυσσαλέα για να μη μεγαλώσει και να μην ισχυροποιηθεί το Αγρίνιο, να μείνει  μικρό και μίζερο, ώστε να μπορούν κι εκείνοι να έχουν ρόλο. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν και θα δώσουν την απάντησή τους επιλέγοντας το Αγρίνιο που προχωρά μπροστά και που δεν αφήνει κανένα μόνο του απέναντι στις αντιξοότητες».
Ο κ. Μοσχολιός έκανε λόγο για το όραμα, τους στόχους και τη γνώση που έχει ο συνδυασμός του, με μια σύνθεση από νέους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά αλλά και πολλούς έμπειρους στην Αυτοδιοίκηση που συντάχθηκαν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για έναν μεγάλο δήμο, ο οποίος όπως είπε, «δεν ήταν στον σχεδιασμό όσων σήμερα θέλουν να τον διοικήσουν γιατί κάποιοι διακατέχονταν από πλήρη σύγχυση στόχων και κάποιοι υπονόμευαν συστηματικά κάθε μεγάλη απόφαση και κάθε προσπάθεια να αλλάξει ο τόπος μας».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» δήλωσε βέβαιος για την νίκη και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών του Αγρινίου ευχαριστώντας και πάλι τους φίλους και υποστηρικτές του που έδωσαν το αδιαμφισβήτητο στίγμα τους.
«Πάμε μαζί για μια μεγάλη νίκη! Μια νίκη που θα σημάνει την συνέχιση του προγράμματός μας για το οποίο δουλέψαμε και θα δουλέψουμε σκληρά», ανέφερε, χαιρετώντας το πλήθος και στη συνέχεια βρισκόμενος ανάμεσα σε φίλους, ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr