ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΗ… επίσημη άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Η… επίσημη άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Η… επίσημη άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Η… επίσημη άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Με το μισό υπουργικό συμβούλιο στην Πάτρα Μάλλον την… επίσημη  άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο Κ. Μητσοτάκης την έκανε με τη διήμερη επίσκεψή του στην Αχαΐα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός παρέμεινε επί 48ωρες στην Αχαΐα.

Είναι κυρίως το γεγονός ότι για την χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας, σε αντίθεση με άλλες πρόσφατες περιοδείες του, ο Πρωθυπουργός κουβάλησε την Πάτρα το μισό υπουργικό συμβούλιο.

Στην Πάτρα λοιπόν βρέθηκαν πέραν του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου οι : Ακ. Σκέρτσος, Θ. Πλεύρης, Γ. Γεωργαντάς, Μ. Γκάγκα, Ν. Κεραμέως, Β. Κικίλιας, Στ. Πέτσας, Λ. Μενδώνη, Ν. Παπαθανάσης, Γ. Πλακιωτάκης, Γ. Τσακίρης,  Αγγ. Συρίγος, Λ. Αυγενάκης, Γ. Καραγιάννης και αρκετοί ακόμη υφυπουργοί.

Κι αν το μισό υπουργικό συμβούλιο στην Αχαΐα δεν είναι αρκετό για να σηματοδοτήσει την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ας αναλογιστούμε ότι τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ συνόδευαν και αρκετά κομματικά στελέχη, πέραν των βουλευτών από την περιοχή, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί, μετά από 22 ολόκληρα χρόνια η ίδρυση τοπικής (ΔΗΜΤΟ) της ΝΔ στην κάτω Αχαΐα. Κι ας επιμένει ο Κ. Μητσοτάκης για εκλογές στο τέλος της τετραετίας και ας τις κάνει τότε, η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε….

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Μητσοτάκης προσκύνησε εκεί που τον είχε αφορίσει ο Αμβρόσιος!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ