Η ΕΛΟΠΥ στηρίζει την αριστεία, επενδύοντας στο μέλλον της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας

Η ΕΛΟΠΥ στηρίζει την αριστεία, επενδύοντας στο μέλλον της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας
 
Η ΕΛΟΠΥ απένειμε τις τρεις πρώτες υποτροφίες που έχει θεσπίσει ετησίως προς το Πανεπιστήμιο Πατρών για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιώσιμη Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια, Τμήμα Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών”, στην καθιερωμένη «6η Ανοικτή Ημέρα Υδατοκαλλιέργειας 2024», που διοργανώνεται από το Τμήμα Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με τη σταθερή υποστήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ).

Με στόχο να προσελκύσει τους πιο λαμπρούς επιστήμονες στον σταθερά αναπτυσσόμενο κλάδο της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, η ΕΛΟΠΥ έχει θεσπίσει συνολικά ετησίως έξι υποτροφίες προς τους φοιτητές, τρεις προς στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τρεις προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακή Υδατοκαλλιέργεια», Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.


Ο Διευθυντής Προγράμματος Δημήτρης Μουτόπουλος, οι βραβευμένοι φοιτητές Αλεξάνδρα Δουληγέρη, Θόδωρος Αντωνιάδης, Αθηνά Ζίου ,Κωνσταντίνος Μπόκας, Ταμίας και Μέλος ΔΣ ΕΛΟΠΥ.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγρίνιο: Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο με ανοικτά καταστήματα από 18:00 έως 22:00

Ακόμα πιο γιορτινό θα γίνει το Αγρίνιο το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 καθώς θα γίνει η φωταγώγηση του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα συνοδευθεί από πρωτοβουλία του ΣΕΕΔΑ  για ανοικτά καταστήματα μέχρι τις 10 το βράδυ

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;