Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο Breakfast μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα»

Μετά από απουσία μίας εβδομάδας, η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε σήμερα κανονικά στο «Breakfast@star». Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρισκόταν εκτός από την προηγούμενη Δευτέρα, λόγω ενός…

xatzidou193

Μετά από απουσία μίας εβδομάδας, η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε σήμερα κανονικά στο «Breakfast@star». Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρισκόταν εκτός από την προηγούμενη Δευτέρα, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με τον αυχένα της, όπως χαρακτηριστικά μάς είχε ενημερώσει ο Ετεοκλής Παύλου.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου επανήλθε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και είπε στην έναρξη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι και πάλι εδώ. Δεν έχω συνέλθει 100%, θέλει λίγο χρόνο, αλλά είμαι τόσο καλά ώστε να έρθω και να γίνει χαμός. Συμβαίνουν αυτά, το θέμα είναι να έχουμε το σθένος να τα αντιμετωπίζουμε όλα».

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στη συνέχεια πως γλίστρησε μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα εκεί που είχε σφουγγαρίσει: «Έφαγα μια γλίστρα, έπεσα με τον αγκώνα, άκουσα ένα κρακ στον αυχένα που έχω ευαισθησία και δεν δώσαμε σημασία. Και μετά από μια μέρα, μου βγήκε το θέμα στον αυχένα».

Πηγή: zappit.gr