ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΙ.Ε.Δ.Ε.Π. – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ψηφιακή ημερίδα για την ψυχική υγεία στην εποχή του covid

Ι.Ε.Δ.Ε.Π. – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ψηφιακή ημερίδα για την ψυχική υγεία στην εποχή του covid

Ι.Ε.Δ.Ε.Π. – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ψηφιακή ημερίδα για την ψυχική υγεία στην εποχή του covid

Η Ι.Ε.Δ.Ε.Π. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν ψηφιακή ημερίδα για την ψυχική υγεία στην εποχή του covid.

Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Π.Δ.Ε.), συνδιοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του Covid-19».

Διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της ψυχικής υγείας θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την προστασία της ψυχικής μας υγείας την περίοδο της πανδημίας.

Στην ψηφιακή ημερίδα, θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια και η Παιδοψυχίατρος και Επιστημονική Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας-ΕΨΥΠΕΑ, Δρ. Κατερίνα Καραϊβάζογλου.

Η ημερίδα που θα διεξαχθεί ψηφιακά, απευθύνεται στο ευρύ κοινό, και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π. www.iedep.gr .

Το δικαστήριο έδειξε επιείκεια σε γυναίκα που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ